GRE Vocab Quiz Free

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


GRE Vocab Quiz Free is an initiative from learnersreference.com to help students preparing for GRE Exam, competitive exams , aspiring to study abroad. We offer plenty of free tutorials for passing GRE exam
1) Try to avoid sophistication
a) quarrel
b) quibble
c) bubble
d) nibble
Answer : b
2) Apply something warm to lessen pain
a) roment
b) poment
c) foment
d) loment
Answer : c
3) To write in scholarly fashion
a) excubrate
b) lucubrate
c) decubrate
d) pepubrate
Answer : b
4) Controlling others
a) objucate
b) fubjugate
c) luckjugate
d) subjugate
Answer : d
5) To tolerate someone who is very unpleasant
a) crook
b) frook
c) trook
d) brook
Answer : d
6) Something real critical that requires immediate action
a) extent
b) extant
c) exigent
d) existant
Answer : c
7) To dry out
a) drycate
b) dryate
c) dessate
d) dessicate
Answer : d
8) Excessively arrogant
a) overbearing
b) overweening
c) overboard
d) overture
Answer : b
9) Using chosen few words
a) baconic
b) laconic
c) lavate
d) laurate
Answer : b
10) To speed up the process
a) expedite
b) excurvate
c) exubate
d) exculcate
Answer : a
11) Swindling and defraud someone
a) please
b) fleece
c) bleece
d) gleece
Answer : b
12) Newly invited word or a phrase
a) neologism
b) nepologism
c) nepologistic
d) nepolinguistic
Answer : a
13) Mocking ridicule mockery act
a) berision
b) derision
c) gyrision
d) dyrision
Answer : b
14) Serving a powerful person and flattering for personal gain
a) accolade
b) sycophant
c) persuade
d) proliferate
Answer : b

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner